Wednesday, 7 December 2011

Game Airport City yg memerlukan kesabaran yg TINGGI!

hello assalamualaikum~ dah makan dah semua?? hehe hari ni nak kongsi 1 game yg sangat menyiksakan jiwa & raga! huh!~ nak tau tak game ape yg sangat meletihkan ni?? eh ehh ehhh meletihkan?? yess!! memang meletihkan! sape yg main game ni mesti memerlukan kesabaran yg tinggi tauu!! maknanya kesabaran sy ni sangat rendah la ekkh sehinggakan nak merungut tentang game ni?? hehe memang kott.. hmm .. game kali ni tak lain tak bukan daripada produk zynga yg memasarkan servis game online mereka di laman Facebook.
 sekilas pandang, yeah tudiaaaaaaaaaaaa ! nampak macam gorgeous kaaan??? nampak best je kaaan?? fullamaaakkk .. mantap ni wooo!! ada flight n heli bagai tapiiii... hmmmm ~ lets check out!


Airport City
ni haaa.. game yg sememangnya memerlukan kesabaran yg sangat tinggi! nak capai level 5 pun belum tentu dapat capai dalam masa 2 minggu tau! anda sanggup?? lain laa kalau game ni haaaa *favourite* :




dalam hanya 1 hari dah dapat capai level 3! *bergantung kepada usaha masing-masing hehe*


ni haaa logo syarikat Zynga.. agak-agak ni gambar haiwan apa ek??? anjing mungkin???
apa-apa pun itu tak menjadi masalah langsung buat mereka... yg penting, income selalu masuk kat diorang! sangat-sangat kaya dah mereka-mereka semua ni kaaan?? dengan berteraskan servis game online dah dapat jana pendapatan yg cukup tinggi kepada mereka. yela manakan tidaknyer, nak beli duit dalam sesebuah game pun dijual melalui servis hebat mereka nih, nak tau lebih lanjut??? pandai-pandailah korang. hehe. sy nak explain pun tak pandai*sorry* 

ok berbalik pula kepada game airport City yg sangat memenatkan itu. saranan sy:

carilah game yg menguji minda serta mampu menakluki citarasa anda!



SEMOGA BERJAYA! :)

2 comments:

  1. Cityville ok . tp airport city mcm shial je . Un ?

    ReplyDelete
  2. yupp !! plus airport memboringkaaaann ..

    ReplyDelete