Monday, 26 December 2011

iPad 2 vs Samsung Galaxy Tab 10.1

hye everybody !! its time for updatin the blog!! yeah for sure today rasa x sedap badan sangat since today was so hectic day .. haihh ..demam yg sangat menyiksakan .. btw as a humble person kita kenalah sentiasa think positive sbb bila mana ujian @ musibah yg menimpa, pasti Allah ingin menguji hambaNya untuk lebih mengabdikan diri terhadapNya. setiap apa yg berlaku itu perlulah disusuli dengan langkah yg betul & sentiasa mendekatkan diri kepada Allah Taala. tak kira gawat mana sekalipun keadaan tuu. Allah is always beside us! bear in mind ok?? the story is begin .. jeng3~  hari ni teramatlah senang hati. ahh it was so fabulous day sangat tatkala dapat menatap, menyentuh & bermain-main dengan tablet yg semakin menjadi trend di kalangan masyarakat hari ini !! yeah peluang untuk mendekati tablet iPad & samsung Galaxy Tab 10.1 adalah saat yg paling terindah yg tidak akan pernah sy luapakan!(tertanya2 di manakah peluang keemasan ini saya alami??? jom baca lg blog ini sedikit demi sedikit & anda akan ketahuinya) haha :D ~ ini lah waktu yg paling sesuai untuk dikongsikan apabila sesuatu peluang yg belum pasti kita dapat & kecapi... menjadi sebuah memori & kenyataan yg sebenarnya! to the people yg x kenal lg dengan tablet n here present to all of u... the iPad 2!! lets check it out!






hebat bukan??? woahh ..so menggiurkan bila tengok iPad nih n that was so good product by Apple.com! tablet yg pasti menjadi idaman sesiapa sahaja ini pasti menjadi 1 transformasi kepada setiap pengguna krn ia hadir dgn pelbagai spesifikasi menarik!! xsalah kan kalau sekadar ingin melihat apa kelebihannya di iPad 2 ini :) semua orang tergila2kannya but well sadly this tablet x hadir dgn sim card as like as Samsung Galaxy Tab by Samsung :) ape kate kite try berkenalan pula dengan Samsung Galaxy Tab 10.1 yg telah menjadi sentuhan "manja" drpd sy ini =)








amazing bukan??? setelah sekian lama kehadiran tablet berkuasa tinggi ini tertunda maka Samsung dengan berbesar hatinya menemukan this awesome product to all the fans! peminat(including of me)*the top fan of Samsung* pun mula mengintai apakah "resipi" menarik di sebalik gadget ternipis ini! tablet ini dianggap sbg tablet Android terbaik kerana spesifikasinya yg terkini & tercanggih! hebat bukan??? berminat?? plus ia hadir dengan pelbagai "citarasa" manis yg diidamkan oleh setiap pengguna! ingin ketahui lebih lanjut tentang tablet siri Galaxy ini??? jom temui tablet berkuasa tinggi ini di Samsung Galaxy Tab 10.1 :)






well setiap pengguna mempunya citarasa mereka tersendiri but just one nice answer from me: iPad 2 is gorgeous!.. maka dengan ini, pilihlah apa yg terbaik untuk anda sebagaimana sy telah menjadikan produk drpd Apple adalah the best product! -.- yeay!!




jom tengok perbezaan antara ipad 2 vs Samsung Galaxy Tab 10.1:








mana 1 menjadi idaman sanubari anda??? jangan terpengaruh dengan kata2 manis sy di atas tp lihatlah & selamilah sendiri kehebatak kedua2 tablet ini di SenQ berdekatan dengan lokasi anda! sy sudah pergi maaa .. KB Mall itu macam hehe~ jangan lupa, nak main, main kat sane jer, jangan nak panjang tangan kerana mencuri itu adalah sememangnya berdosa kui3~~ (^.^)

No comments:

Post a Comment