Thursday, 8 December 2011

Tiada apa lg yg ingin di"update"kan

hello assalamualaikum semua! haaa ..memalam macam ni hah memang best kalau sesape yg rajin nak ringankan diri untuk buatkan special supper tuk kite ..




stok mi sedaap ada tu dalam almari..hehe~ Boh Teh Tarik pun ade tuu ..:





aishhh .. memang kaw-kawlah kalau dapat minum teh tarik panas "segera" kurang manis & tanpa susu ni kaaaann .. tambah-tambah sambil ngah mencoret di laman blog nih memang sesuai bebenor lah yer. haaa ... ni nak kabo ke kome sume *tah betul ke tidak cakap peghok ni haaa* .. dk khusyuk blogging ni pun game CityVille tak terlepas pandang taww .. kalau bukak FB ni jerr terus hah bukak game favorite sy iaitu CityVille.hehe~ nak baca entry tentang game best ini??? bolehlah yer menjengukkan diri di entry yg lepas. jangan lupa bukak taww!!*bg sesiapa yg nak tau tentang game berkenaan~harap maklum~*








almaklum lah yerr... sekarang masa mepengaruhi seseorang. just like me, before, every second kott bukak FB jer terus bertambun idea nak update status. tapi sekarang, sebaliknya :) since sekarang ni memang duk khusyuk dengan gaming, memang yg lain aktiviti tuu dah x berapa nak ambik kisah sangat dah. kalau nak like status kawan-kawan pun sy lebih prefer untuk meng"like"kan status seseorang berdasarkan ayat-ayat "baik" yg digunakan( i mean tiada sebarang merapu, mengfitnah dll) kadang-kadang bila bukak fb ni jer macam-macam boleh kita ungkapkan pada news feed yg senantiasa muncul di wall fb ni. ada yg manis, pahit, pedih, lawak, kadang-kadang yang mengjengkelkan pun ada, tambah la meluat nak baca. hehe... itulah ragam manusia. masing-masing mempunyai cara tersendiri :) tapi nak buat macam ne kaaann .. itu kaaann fb diorang. so, let them be. jangan kita jadi org lain pulak. haaaa.. yg ni memang teruk, paku dulang paku serpih, kalau mengata dia yg lebih. yg tuu memang memeningkan. oke lahh .. time to slamber! nite.. assalamualaikum ^_^

No comments:

Post a Comment